Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мультивітамінний комплекс "Вітапрайм" 200 мл для перорального використання в тваринництві та плетководі
Комплексний вітамінно-амінокислотний препарат, що регулює оптимальне співвідношення вітамінів і амінокислот, впливає на процес росту і розвитку тварин і птиці.
Склад "Вітапрайм" 200 мл:
Нікотинамід; Д-пантенол; вітамін В1; вітамін В2; вітамін В6; вітамін В12; біотин; інозитол;
L-аланин; L-аргинин; L-аспарагінова кислота; L-фенілаланін; L-цистин;
L-глутамінова кислота; L-гліцин; L-гістидин; L-ізолейцин; L-лейцин;
L-лизин; L-метіонін; L-пролін; L-серин; L-треонин; L-тирозин; L-валин;
Амінокислоти L — форми природні та доступні у вільній формі, що дає змогу їм повністю засвоюватися в організмі.
ПОКАЗАННЯ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ:
— у разі браку поживних речовин і розладів травлення.
– при авитаминозе или гиповитаминозе.
— у разі слабкості та в період відновлення після хвороби.
— у разі отруєння мікотоксинами;
— за ознак стресу (наприклад: перегрівання, зміни режиму годування).
— після вакцинації та тривалого лікування антибіотиками;
— упродовж першої доби життя для поліпшення розвитку шлунково-кишкового тракту.
— у періоди інтенсивного росту та високої продуктивності;
— у період вагітності, лактації.
— у разі виснаження та виздоровлення худоби.
— для поліпшення набридів і коефіцієнта конверсії корму КРС
— для збільшення яйцескості, репродуктивної функції, відсотка виведення курчат під час інкубації та їх життєздатності.
– у період линяння птиці;
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ І ДОЗУВАННЯ
Перорально тваринам і птицям із питною водою 1 раз на добу впродовж 5-7 днів. Рекомендується готувати щодня свіжий розчин у дозах:
Тип тварини | Дозування |
Продуктивні птахи (для стимуляції яйцеоскості) | 2 мл /1 л питної води |
Непродуктивні птахи | 1 мл /1 л питної води |
Велика рогата тварина, коні | 2 мл /1 л питної води |
Дрібна рогата тварина | 1-2 мл/1 л питної води |
Кролики | 1 мл /1 л питної води |
Поросята | 2 мл /1 л питної води |
Дорослі свиноматки та хряки | 1 мл /1 л питної води |
Термін зберігання: 24 місяці від дня виготовлення.
Зберігати: У сухому, темному та недоступному для дітей місці за температури від +5 до +25 °C.